رتبه بندی سایت

هیچ راه میانبری برای ارتقای رتبه بندی سایت و قرار گرفتن در بالای لیست نتایج گوگل وجود ندارد، مگر این که در تبلیغات پولی گوگل شرکت کرده باشید. هر چند که گوگل ادز می تواند وب سایت شما را به بالای SERP پرتاب کند، اما این یک استراتژی پایدار برای حفظ موقعیت نیست و بعد از پایان یافتن تبلیغات، به جایگاه واقعی خودتان بر می گردید. بنابراین سرمایه گذاری روی سئو اهمیت دارد و باید برای آن زمان بگذارید.

اگر می پرسید چگونه، در این بخش 7 ترفند بهینه سازی وب سایت را که به رتبه بندی شما کمک می کند، آورده ایم. این نکات را پیاده کنید تا یک جایگاه همیشگی و موفق در لیست گوگل داشته باشید.

3 عامل مهم برای بالا بردن رتبه بندی سایت در سال 2021

برای این که بتوانید جایگاه بهتری در لیست گوگل داشته باشید، کارهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید. اما طبق آمارهایی که در سال جدید منتشر شده، 3 معیار برای موتور جستجوگر گوگل مهم تر از هر چیزی برای رتبه بندی وب سایت هاست. این 3 معیار موارد زیر هستند:
• برای افزایش اعتبار سایت، باید قابل دید بودن (visibility) آن را بیشتر کنید.
• ترافیک با کیفیت بالا را جذب کنید.
• نرخ تبدیل خود را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید
۸ عامل موثر برآورد قیمت پروژه‌های سئو

برای این که به این 3 معیار دست پیدا کنید، بهینه سازی موتور جستجو یا راهکارهای سئو بهترین روش است. اما حواستان باشد که راهکارهای سئو چیزی نیستند که یک بار انجام دهید و آنها را کنار بگذارید. سئو مجموعه ای از دستورالعمل های مداوم است که باید آن را همیشه دنبال کنید. در ادامه 7 ترفند مهم سئو برای رسیدن به این معیارها را آورده ایم.

1. ردیابی فاکتورهای قابل اندازه گیری با گوگل آنالیتیکس

اگر هنوز ردیابی فعالیت وب سایت خود را با Google Analytics شروع نکرده اید، صحبت از رتبه بندی سایت بی معنی است. هر چند که این ابزار به تنهایی نمی تواند وضعیت و نقاط ضعف و قدرت وب سایت شما را نشان دهد؛ با این حال اطلاعات ارزشمندی از ترافیک ورودی در اختیار شما قرار می دهد.
برای بررسی این اطلاعات کافی است از بخش Acquisition وارد Source/Medium شوید. در این بخش دو سری اطلاعات مهم را به دست خواهید آورد:

1. میزان ترافیک ارگانیک ورودی به سایت
2. درصد تعامل مخاطب با صفحه سایت
هر چه مقدار این دو داده بیشتر باشد یعنی بازدیدکننده زمان بیشتری در سایت شما بوده، چندین صفحه مختلف را بازدید کرده و نرخ پرش سایت شما پایین تر است.

2. دریافت گواهی SSL

مدت هاست که HTTPS یکی از عوامل رتبه بندی سایت و سئوی گوگل است. با این وجود، از بین دو میلیارد وب سایتی که در حال حاضر در دنیای وب وجود دارند، فقط 155 میلیون وب سایت دارای گواهینامه SSL هستند.

گواهی SSL امنیت و حریم خصوصی بازدیدکنندگان را تضمین می کند. در نتیجه اعتماد افراد بیشتری را جلب می کنید. از طرف دیگر دریافت این گواهی پیچیدگی خاصی ندارد و می تواند جایگاه وب سایت شما را به راحتی ارتقا ببخشد.

بیشتر بخوانید
طراحی سایت و نقش آن در سئو

3. افزایش سرعت بارگیری نسخه موبایل

گوگل از جولای 2018 به بعد، سرعت بارگیری نسخه های موبایلی را به یکی از سیگنال های رتبه بندی وب سایت ها تبدیل کرده است.
از آنجایی که گوشی های تلفن همراه در حال پیشی گرفتن از لپ تاپ ها هستند و مردم از موبایل برای وب گردی بیشتر استفاده می کنند، سرعت بالای بارگیری نسخه موبایلی می تواند عامل مهمی برای رتبه بندی باشد.

مقاله مرتبط: کلمه کلیدی بذر (Seed Keyword) در سئو به چه معناست؟ا

از طرف دیگر با وجود جدیدترین الگوریتم های هسته حیاتی وب، نمی توان از اهمیت سرعت بارگذاری نسخه موبایل در رتبه بندی سایت چشم پوشی کرد. برای این که از سرعت وب سایت خود مطمئن شوید از ابزار Core Web Vital استفاده کنید که نشان می دهد وضعیت وب سایت شما چگونه است. بیشتر مشکلات مربوط به پایین بودن سرعت سایت به بهینه نبودن کدها مربوط می شود. بهتر است از تم ها و پلاگین هایی که بهتر کدنویسی شده اند، استفاده کنید. در ضمن داده های اضافی را هم از پایگاه داده سرور خود حذف کنید.

4. استفاده از از رویکرد Mobile First Design

در این رویکرد، طراحی UI به ترتیب از کوچک ترین صفحات نمایشگر به بزرگ ترین آنها دنبال می شود. دلیل این رویکرد این است که عناصر اصلی وب سایت شما در نسخه های موبایلی از دست نرفته و بهتر نمایش داده شوند. از طرف دیگر این کار به افزایش سرعت بارگیری وب سایت و بالطبع رتبه بندی آن نیز کمک می کند.

بیشتر بخوانید
چطور رتبه بندی وب سایت را بهبود بدهیم؟

فراموش نکنید که این رویکرد طراحی به معنای استفاده از محتوای کمتر یا نسخه لایت وب سایت نیست. در این صورت گوگل نمی تواند به اندازه نسخه دسکتاپی یک وب سایت، اطلاعات موجود در سایت شما را شناسایی کند.

5. قابلیت دسترسی وب سایت

برای ارتقای رتبه بندی سایت، اول از همه باید در دسترس باشید! البته ابزار Core Web Vital هر گونه مشکلی که مربوط به عدم دسترسی باشد را به شما گوشزد می کند. با این حال دلیل نمی شود که سایت شما کاملا در دسترس باشد. پس بهتر است این موضوع را با استفاده از ابزارهای دیگر هم زیر نظر بگیرید تا هزینه زیادی برای شما نداشته باشد.

6. بهینه سازی تصاویر

از نظر فنی، بهینه سازی تصاویر باعث افزایش سرعت بارگیری سایت می شود. اما فقط تصاویر نیستند که مانعی برای سرعت بارگیری وب سایت شما هستند. قالب های سبک، تغییر اندازه ها و فشرده سازی ها هم می توانند در افزایش سرعت و ارتقای رتبه بندی سایت تاثیر داشته باشند.

علاوه بر این برای این که تصاویر کاملا بهینه باشند، از متن جایگزین برای آنها هم استفاده کنید. این کار به افزایش ترافیک سایت کمک می کند. به خصوص اگر متن جایگزین را کاملا متناسب با تصاویر و به هدف جذب مخاطب با کلمات کلیدی به خصوصی تنظیم کنید.

7. ارتقای رتبه بندی با محتوا

برای این که به 3 معیار مهمی که در ابتدای متن گفتیم برسید، باید زمان بیشتری برای محتوای وب سایت خود بگذارید. هر کدام از صفحات شما باید کاملا متناسب مخاطب و موتورهای جستجوگر باشند. مثلا صفحه محصولات باید حاوی توضیحی روشن و مشخص از محصول برای ترغیب بازدیدکننده برای خرید باشد؛ صفحه خدمات، باید به شکل کاملا واضح خدمات شما را تشریح کند و صفحات دیگر هم به همین منوال.
یک محتوای عالی علاوه بر این که به خوبی و بدون خطا نوشته شده، با اهداف و انتظارات کاربران هم مطابقت دارد. اگر بتوانید این کار را به درستی انجام دهید، کاربر تا زمانی که نیاز به مطالعه همه چیز داشته باشد، در سایت باقی می ماند و این یعنی بالا بردن نرخ تبدیل و بالطبع افزایش رتبه بندی سایت.

بیشتر بخوانید
ابزارهای کاهش حجم تصاویر

منبع:
https://www.webdesignerdepot.com

خدمات سئو

برای اطلاع از تعرفه ها و خدمات وبسایتکس در حیطه سئو، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

سئو