افزایش حضور آنلاین

اگر یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کرده اید، فرقی ندارد خدمات ارائه دهید یا هر نوع محصولی، کسب درآمد از بستر اینترنت وابسته به حضور آنلاین شماست. در سال جدید نمی توانید این واقعیت را نادیده بگیرید که 97 درصد از مصرف کنندگان برای تحقیق درباره مشاغل محلی و محصولات به سراغ اینترنت می روند؛ پس راهی جز افزایش حضور آنلاین برای مدیران باقی نمی ماند.

اما حضور آنلاین را چگونه باید تعریف کرد و اصلا چه اهمیتی دارد؟! در این بخش می خواهیم با این مفاهیم و راهکارهایی که به حضور آنلاین شما کمک می کنند، بیشتر آشنا شویم. همراه ما باشید.

برای افزایش حضور آنلاین ابتدا باید تعاریف را فرا گرفت!

برای این که یک منظور واضح و مشترک از حضور آنلاین داشته باشیم، باید آن را تعریف کنیم. شاید فکر کنید منظور از حضور آنلاین این است که به صورت شبانه روزی پاسخگوی مشتریان خود باشید؛ در حالی که چنین چیزی امکان پذیر نیست!
حضور آنلاین به مشتریان کمک می کند تا تصویر کامل تری از شما و تجارت‌تان ترسیم کنند.
• شما: اموری که انجام می دهید و محتوایی که تولید می کنید.
• اینترنت: جایی که روش ها را با توجه به الگوریتم موتورهای جستجوگر و شبکه های اجتماعی دنبال می کنید.
• جامعه: مردم چگونه به صورت آنلاین تجارت شما را درک می کنند؛ درباره شما چه می گویند و چگونه با شما تعامل دارند.

بیشتر بخوانید
10 راهکار برای تولید محتوای یونیک و خاص

بنابراین تعریفی که در ذهن شما وجود دارد «موجودیت آنلاین» است که شما را در نقشه دنیای مجازی نشان می دهد؛ در حالی که «حضور آنلاین» با اعتبار، سابقه و در دسترس بودن تجارت شما گره می خورد. در واقع بدون حضور آنلاین، موجودیت آنلاین شما هم زیر سوال می رود؛ چرا که دنیای وب آنقدر پر سر و صداست که باید برای دیده شدن در آن پر رنگ تر حضور داشت.

هوشمندانه ترین استراتژی ها برای افزایش حضور آنلاین در دنیای وب

فرقی نمی کند افراد از چه طریقی نام شما را بشنوند؛ ممکن است آن را در ایمیل، تبلیغات، شبکه های اجتماعی یا هر جای دیگری ببینند، اما اولین کار آنها معمولا مراجعه به سایت شماست. به همین دلیل است که 56 درصد از مصرف کنندگان، مشاغل بدون وب سایت را نادیده می گیرند و باید بدانید که این آمار مربوط به سال 2017 است؛ پس اگر وب سایت نداشته باشید، در بازار جهانی امروزی حرفی برای گفتن ندارید.
در این بخش ما استراتژی هایی را آورده ایم که نشان دهید حضور آنلاین را جدی گرفته اید. فراموش نکنید که حضور آنلاین به اعتبار، سابقه و قابل دیدن بودن شما مربوط است.

طراحی سایت باید جذاب و مدرن باشد!

بگذارید رک و راست این موضوع را به شما بگوییم؛ اگر بودجه ای برای طراحی یک سایت مدرن و جذاب ندارید، بهتر است به طراحی سایت تجارت خود اصلا فکر نکنید. یکی از مهم ترین روش های افزایش حضور آنلاین این است که به مصرف کنندگان نشان دهید هماهنگ با زمان حرکت می کنید. شاید عجیب به نظر برسد اما 75 درصد از کاربران اظهار کردند که اعتبار یک کسب و کار را با توجه به طراحی سایت آن می سنجند.

بیشتر بخوانید
فروشگاه های اینترنتی در گیرودار مشکلات پستی

آخرین به روز رسانی های سئو را در نظر بگیرید

آیا می دانستید که فقط 49 درصد از کسب و کارهای نوپا روی سئو سرمایه گذاری می کنند؟! این در حالی است که سئو را باید یک ابزار رایگان برای نمایش وب سایت شما در بالای لیست نتایج گوگل دانست.

مقاله مرتبط: 7 استراتژی بازاریابی استارتاپ در سال 2021

البته پیاده سازی استراتژی های سئو زمان می برد و کار یک شبه نیست؛ اما تلاشش به پاداشی که بعد از آن به دست خواهید آورد، می ارزد. برای افزایش حضور آنلاین در سال 2021 حتما به دنبال جدیدترین الگوریتم های گوگل در رابطه با بهینه سازی کلمات کلیدی و تصاویر باشید. خطاهای وب سایت خود را کاهش دهید و با تولید محتوای با کیفیت، رتبه SERP وب سایت را بالاتر ببرید.

فقط به داشتن فروشگاه اینترنتی فکر نکنید

بهینه سازی سایت در صفحاتی که مربوط به فروش محصول است، محدودیت هایی دارد. شما در این صفحات درباره قیمت، محصول و موقعیت مکانی خود صحبت می کنید. در حالی که کلمات کلیدی بسیاری هستند که می توانند مشتریان را به سوی وب سایت شما هدایت کنند. پس حتما به فکر راه اندازی وبلاگ تجاری خود باشید.

افزایش حضور آنلاین مربوط به کیفیت است، نه کمیت!

زمانی که از حضور آنلاین صحبت می کنیم، صاحبان بسیاری از مشاغل تصور می کنند باید در تمام شبکه های اجتماعی حساب کاربری داشته باشند! در حالی که برای نشان دادن حضور خود باید روی کیفیت تمرکز کنید. 3 تا 4 بستر اینترنتی که بیشتر مخاطبان شما از آن استفاده می کنند را انتخاب کنید و متناسب با همان بستر، محتوا تولید کنید.

بیشتر بخوانید
راز لبخندی درخشان؛ راهنمای کامل متن تبلیغات دندانپزشکی برای جذب بیشتر بیماران

از میان فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین، توییتر، یوتیوب، پینترست، تیک تاک و شبکه های اجتماعی دیگر، فقط روی 3 یا نهایت 4 مورد از آنها تمرکز داشته باشید و محتواها را بر اساس سلیقه مخاطب در آنها پیش ببرید.

به مخاطب فکر کنید، نه دنبال کنندگان تجارت!

برای افزایش حضور آنلاین باید روی پرورش مخاطب جدید تمرکز کنید؛ نه این که محتوایی که دنبال کنندگان دوست دارند را تولید کنید. با این استراتژی تعداد دنبال کنندگان شما هم بیشتر می شوند. آمارها نشان داده اند کمپین های بازاریابی که به هدف پرورش مخاطب جدید طراحی می شوند، 29 درصد بهتر از کمپین های دیگر جواب می دهند؛ پس این نکته را برای فعالیت خود در سال جدید در نظر داشته باشید.

بهینه سازی کلمات کلیدی در شبکه های اجتماعی

فیسبوک بیش از 2 میلیارد جستجو در روز دریافت می کند و اینستاگرام اعلام کرده که از جستجوی کلمات کلیدی پشتیبانی می کند. در واقع جستجو در این شبکه های اجتماعی بزرگ فقط به هشتگ ها و حساب های کاربری محدود نمی شود؛ دقیقا مشابه کاری که در وب سایت خود می کنید، باید از کلمات کلیدی در پروفایل و متن پست ها استفاده کنید.
می توانید کلمات کلیدی وب سایت خود را در این شبکه های اجتماعی هم استفاده کنید؛ اما باید الگوی جستجوی کاربران این شبکه ها را ارزیابی کرده باشید.

برای افزایش حضور آنلاین فقط کافی است فعال باشید!

فعال بودن در سال جدید و سال های پیش رو، مهم تر از هر استراتژی برای وبسایت و شبکه های اجتماعی است. فعال بودن یعنی دغدغه مخاطبان خود را در نظر بگیرید و با توجه به آنها به طور منظم محتوا تولید کنید. انتشار پست های با کیفیت، پاسخ دادن به نظرات، اشتراک مطالب مفید دیگران و تعامل داشتن، نشان دهنده حضور آنلاین شما هستند. پروفایل شما در شبکه های اجتماعی و تاریخ پست های وبلاگی، بهترین استراتژی های حضور آنلاین شما خواهند بود.

بیشتر بخوانید
سیستم ارتباط با مشتری يا CRM نیاز سازمان نوین

منبع:
https://www.wordstream.com

خدمات طراحی سایت

برای اطلاع از تعرفه ها و خدمات وبسایتکس در حیطه طراحی سایت، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

طراحی سایت