بازاریابی استارتاپ

آیا شما هم در آغاز راه کسب و کار خودتان هستید و می خواهید با بازاریابی استارتاپ خود وارد این بازی بزرگ شوید؟!
معمولا افراد برای راه اندازی کسب و کارشان همه چیز را در نظر می گیرند و ساعت ها فکر می کنند. اما زمان کمی برای فکر کردن به استراتژی های بازاریابی کنار می گذارند. این در حالی است که استراتژی ها، نقشه راه شما برای حرکت هستند و نقش عمده ای در موفقیت تجارت‌تان بازی می کنند.
بیشتر مدیران ابزارهای زیادی را می شناسند که کسب و کار خود را با آن مدیریت می کنند. اما نمی دانند چگونه از این ابزارها برای ایجاد کمپین های همسو با اهداف تجاری خود استفاده کنند. احتمالا شما هم ایده های استارتاپ های موفق دیگر را دیده اید و می خواهید بدانید چگونه به این نقطه رسیده اند.

برای رسیدن به پاسخ این سوال در این بخش ما را همراهی کنید. در این مقاله روش ها و تکنیک هایی را برای شما جمع آوری کرده ایم که می تواند یک استراتژی برنده برای راه اندازی استارتاپ باشد.

1. برای بازاریابی استارتاپ موفق باید اهداف تجاری خود را مشخص کنید

اهداف مربوط به تجارت شما باید به طور کاملا دقیق و واضح با استفاده از تکنیک SMART تعیین شود. در این تکنیک که هر کدام از حرف ها نشان دهنده یک ویژگی هدف است، اهداف با جزئیات کامل مشخص می شوند.
اهداف شما باید:
• Specific مشخص؛
• Measurable قابل اندازه گیری؛
• Attainable دست یافتنی؛
• Relevant مرتبط با ارزش های شما؛
• Timely و دارای ضرب العجل یا فرصت دست یابی باشند.
به عنوان مثال هدف SMART شما می تواند «افزایش 50 درصدی ترافیک ارگانیک تا سال 2022» باشد. در این مثال تمام موارد SMART بودن هدف رعایت شده است. هر چند که حتی می توان آن را دقیق تر هم کرد.

بیشتر بخوانید
۹ شعار تبلیغاتی برای کلینیک‌های زیبایی در سال ۲۰۲۳

مقاله مرتبط: 10 ترفند بازاریابی در شبکه های اجتماعی

تعیین اهداف به این روش برای کسب و کارهای نوپا کاملا ضروری است. از آنجایی که در استارتاپ ها ممکن است یک فرد چندین نقش داشته باشد، زمان بندی و اهداف مشخص می تواند به برنامه ریزی دقیق تر شما کمک کند. سعی کنید 3 تا 4 هدف متمرکز داشته باشید و بعد از رسیدن به آنها اهداف بعدی را مشخص نمایید.

2. بازاریابی استارتاپ بدون ایجاد اسناد دقیق امکان پذیر نیست

درست است که اهداف خود را مشخص کرده اید، اما باید بدانید برای رسیدن به این اهداف باید برای چه کسانی محتوا تولید کنید یا محصول و خدمات خود را برای چه کسانی بهینه کنید.

برای به دست آوردن این اطلاعات نیاز به نسخه های دقیق تری از اسناد و اطلاعات دارید که نشان دهد مخاطبان ایده آل شما چه کسانی هستند. اینجاست که پرسونای خریداران به کمک شما می آید. پرسوناها را براساس داده های فعلی، تحقیقات بازار، مشتریان موجود و فرضیه های خود طراحی کنید.
زمانی که خریداران خود را به خوبی بشناسید می توانید برای فروش بیشتر، ساده تر تلاش کنید. چون می دانید قرار است چه افرادی از شما خرید کنند.

3. پیام خود را به شکل واضح و جذاب به گوش مخاطب برسانید

در عصری که کمپین های بزرگ بازاریابی برای تبلیغ برند خود تمام سیستم عامل ها را گرفته اند، یک پیام واضح و روشن می تواند بازاریابی استارتاپ را ساده تر کند.
مردم به دنبال تعریف های خوش آب و رنگ و اصطلاحات عجیب و غریب نیستند؛ آنها فقط می خواهند بدانند محصول یا خدمات شما چه کاری برای آنها انجام می دهد. یا برند شما چگونه می تواند چالش های آنها را برطرف کند؟

بیشتر بخوانید
نقش طراحی وب سایت در افزایش فروش

شاید این موضوع کمی خشن به نظر برسد؛ اما در رابطه با بازاریابی، تجارت و برند شما مهم نیست، مهم چگونگی کمک به مشتریان بالقوه است.
در نتیجه هر پیامی که ایجاد می کنید باید آموزنده و با در نظر گرفتن چالش های کاربر نهایی تولید شود.

4. از بازاریابی محتوایی برای ایجاد سرنخ ها استفاده کنید

زمانی که صحبت از ترافیک می شود باید برنامه ای برای رسیدن به چشم انداز خود داشته باشید. بازاریابی محتوا که در واقع به معنای تولید محتوای باکیفیت است می تواند علاوه بر پاسخ دادن به مشتریان و حل مشکلات، آنها را برای جلوتر آمدن و نزدیک شدن به مرحله خرید، آماده کند.
به عنوان مثال بسیاری از استارتاپ ها برای آگاهی از برند خود، وبلاگ یا مجله آنلاین راه اندازی می کنند. در وبلاگ با ایجاد محتواهایی که برای کلمات کلیدی طولانی بهینه شده اند، مخاطبان خود را شناسایی کرده و به سمت خود می کشند.

مقاله مرتبط: 5 ترفند برای بازاریابی محتوا در سال 2021  

این یک روش کم هزینه برای بازاریابی استارتاپ است که در طولانی مدت می تواند نتایج فوق العاده ای را به همراه داشته باشد. محتوای شما سر نخی برای کاربران است تا با کسب و کارتان آشنا شده و از محصول یا خدمات‌تان استفاده کنند.

5. برای بازاریابی تجارت‌تان فقط به انتشار محتوا اکتفا نکنید

با زدن دکمه انتشار در وبلاگ، اتفاق خارق العاده ای برای کسب و کارتان نمی افتد. در واقع بازاریابی محتوایی فقط برای مورتوهای جستجوگر نیست. باید محتوای تولیدی را چندین بار در کانال های مختلف استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
جايگاه طراحي وب سايت در برند سازي

شبکه های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ می تواند به کمک شما بیاید تا افراد بیشتری از استارتاپ شما آگاه شوند. فراموش نکنید برای تولید محتوا در هر یک از کانال ها باید محتوا را با توجه به بستری که انتخاب کرده اید بهینه کنید.
مثلا مقالات طولانی در شبکه های اجتماعی جایی ندارند. به جای این کار از خلاصه نکات مقالات خود استفاده کنید.

6. برای نتایج کوتاه مدت به دنبال تبلیغات باشید

برای بازاریابی استارتاپ خود نمی توانید فقط به تولید محتوا اکتفا کنید. در حقیقت بازاریابی محتوایی یک بازی طولانی مدت است که با گذشت زمان می تواند سوددهی فراوانی داشته باشد. اما برای رسیدن به نتایج فوری و برندینگ، لازم است که تجارت خود را تبلیغ کنید.
نکته مهم برای تبلیغات این است که بدانید چه زمانی به سراغ چه تبلیغی بروید:

• استفاده از تبلیغات گوگل زمانی مفید است که کاربران از برند شما آگاه شده اند و از محصول یا خدمات شما استفاده می کنند.
• تبلیغ در شبکه های اجتماعی برای زمانی است که می خواهید آگاهی از برند خود را ایجاد کنید. چرا که مردم برای خرید به این شبکه ها سر نمی زنند و می توانید برای اطلاع آنها، تبلیغات بازاریابی استارتاپ را از آن شروع کنید.

7. ارزش عمر مشتری (CLV) را اندازه گیری و افزایش دهید

از آنجایی که فروش به مشتریان فعلی و نگهداری از آنها از ایجاد مشتریان جدید کم هزینه تر است، باید به دنبال ردیابی CLV و پیشرفت آن باشید که برای کسب و کارهای نوپا ضروری است. برای این کار:
• تجربه مشتری را افزایش دهید و موانع را از بین ببرید.
• به دنبال رضایت مشتری باشید و در جهت بهبود ماندگاری تلاش کنید.
• برای بیش فروشی (upselling) و فروش متقابل (cross-selling) استراتژی داشته باشید.

بیشتر بخوانید
تعریف تجارت الکترونیکی و بررسی آن از دیدگاه های مختلف

منبع:
https://blog.hubspot.com

خدمات سئو

برای اطلاع از تعرفه ها و خدمات وبسایتکس در حیطه سئو، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

سئو