در این بخش می خواهیم هر آنچه از DA لازم است بدانید، در اختیارتان قرار دهیم. اگر شما هم سوالی در رابطه با اعتبار دامنه دارید این مطلب را تا انتها دنبال کنید تا به جواب سوال های خود برسید.
اعتبار دامنه Domain Authority چیست؟!
ابتدا باید ببینیم اعتبار دامنه چه معنایی دارد. همان طور که می دانید گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها از معیارهای مختلفی استفاده می کند. DA هم یکی از این معیارها محسوب می شود که توسط Moz پایه گذاری شده است. در واقع نمره دهی به دامنه در قالب اعتبار توسط Moz انجام می شود.
شما هم می توانید با استفاده از ابزار Link Explorer این مجموعه، اعتبار دامنه وب سایت مورد نظر خود را بسنجید. پس از اینکه Moz معیاری به نام اعتبار دامنه را ایجاد کرد، بسیاری از وب سایت های دیگر هم سیستم رتبه بندی خود به دامنه ها را راه اندازی کردند.
هر چند که برخی از معیارهای محاسبه این امتیازات از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت است؛ اما همه آنها یک معیار را اندازه می گیرند: قدرت سئو دامنه.
Moz اعتبار دامنه Domain Authority را با در نظر گرفتن چند فاکتور محاسبه می کند. از جمله دامنه های لینک داده شده، تعداد کل لینک های دریافتی و قدرت بک لینک های دریافتی و ارزش آنها. با توجه به این فاکتورها عددی بین صفر تا 100 نشان دهنده DA دامنه وب سایت است.
هرچه مقدار این عدد بیشتر باشد، رتبه بندی سایت بهتر بوده و در لیست نتایج گوگل جایگاه بهتری دارد.
چرا اعتبار دامنه Domain Authority اهمیت دارد؟
اعتبار دامنه یک روش ساده برای درک رتبه بندی وب سایت ها بر اساس گوگل است. اینکه الگوریتم گوگل چگونه کار می کند و کدام وب سایت ها را بر چه اساسی برای برخی از کلمات کلیدی خاص در بالای رنکینگ خود قرار می دهد، همچنان نوعی رمز و راز است.
هر چند با بررسی وب سایت های موفق در رتبه بندی گوگل می توان تا حدودی به برخی از فاکتورهای مهم برای گوگل پی برد. اعتبار دامنه یکی از دقیق ترین چشم اندازها برای رتبه بندی در نتایج گوگل است. وب سایت هایی که DA بالاتری دارند نسبت به رقبای خود عمکلرد بهتری داشته اند. در واقع بین اعتبار دامنه و رتبه بندی وب سایت یک نسبت مستقیم وجود دارد.
اعتبار صفحه در برابر اعتبار دامنه
موضوع دیگری که در بحث اعتبار دامنه Domain Authority معمولا افراد را گیج می کند، معیاری به نام اعتبار صفحه یا Page Authority است.
اعتبار دامنه رتبه بندی تمام دامین ها و ساب دامین ها را بر اساس قدرت آن پیش بینی می کند. در حالی که اعتبار صفحه تنها قدرت یک صفحه مشخص از وب سایت شما را نشان می دهد.
هر چند برای رتبه بندی وب سایت، اعتبار دامنه معیاری است که بیشتر به کارتان می آید؛ اما این موضوع به این معنی نیست که اعتبار صفحه اهمیتی ندارد. در واقع باید گفت اعتبار هر صفحه از وب سایت است که روی DA کل دامنه تاثیر می گذارد.
چگونه اعتبار دامنه وب سایت را بهبود ببخشیم؟!
زمانی که برای اولین بار دامنه خود را ثبت می کنید، کمی طول می کشد تا بتوانید اعتبار دامنه را تقویت کنید. عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند در بهبود بخشیدن به اعتبار دامنه Domain Authority مفید باشند. از جمله سئوی داخلی مناسب، محتوای با کیفیت، طراحی ریسپانسیو وب سایت و سرعت بارگیری آن.
اما مهم ترین فاکتوری که می تواند یک اعتبار دامنه را ارتقا دهد، لینک سازی ها هستند. در واقع می توان اعتبار دامنه را با لینک سازی های قوی یا ضعیف آن پیش بینی کرد.
بک لینک ها اولین فاکتور گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها هستند؛ البته به جز این فاکتور نزدیک به 200 فاکتور دیگر هم وجود دارد که در رتبه بندی وب سایت دخیل است. اما هیچ چیز نمی تواند به اندازه بک لینک ها جایگاه یک سایت را ارتقا دهد.
پس می توان گفت برای بالا بردن اعتبار دامنه هم به لینک سازی های قوی و اصولی نیاز دارید.
1. از دامین هایی که اعتبار دامنه بالایی دارند، پیوند دریافت کنید
دریافت لینک از دامنه های معتبر علاوه بر این که به بهبود اعتبار دامنه شما کمک می کند، در بهبود صفحات وب سایت نیز موثر است.
برای این کار روش های بسیاری وجود دارد. یکی از روش های ساده می تواند ایجاد بستری برای انتشار پست مهمان باشد. با این کار در حال مبادله محتوایی با یک بک لینک قدرتمند هستید.
2. لینک های هرز را حذف کنید یا به حداقل برسانید
فراموش نکنید اعتبار دامنه Domain Authority فقط به معنای دریافت لینک های قوی نیست. نداشتن لینک های غیر مفید و ضعیف هم به بالا رفتن اعتبار شما کمک می کند.
هر چند که گوگل پیوندهای ناخواسته را نادیده می گیرد. اما بهتر است خودتان هم به شکل دوره ای این لینک ها را از وب سایتتان حذف کنید.
3. فقط از وب سایت های واقعی پیوند بگیرید
این روزها افرادی هستند که معیار اقتدار دامنه را جعل می کنند. این کار معمولا با فریب شما برای خرید بک لینک با قیمتی بالاتر از ارزش واقعی لینک ها اتفاق می افتد. همچنین وب سایت های زیادی وجود دارند که از مشخصات لینک سازی خوبی برخوردار هستند اما طی چند سال گذشته غیرفعال بوده یا حتی منقضی شده اند.
این دامنه ها که ترافیک چندانی ندارند، نمی توانند به وب سایت شما برای بهبود اعتبار دامنه کمک کنند. در ضمن لینک سازی با این وب سایت ها از خطوط قرمز گوگل هم محسوب می شود که می تواند شما را دچار جریمه های مختلف کند.
برای اینکه دچار این فریب ها نشوید می توانید به کمک ابزارهای گوگل و Moz وب سایت هایی که از آنها لینک دریافت می کنید را به خوبی آنالیز کنید.
Moz از چه فاکتورهایی برای محاسبه اعتبار دامنه استفاده می کند؟!
فاکتورهای بسیاری وجود دارد که می تواند در محاسبه اعتبار دامنه Domain Authority شما به کار روند که برخی از آنها شناخته شده نیستند. اما در زیر رایج ترین این معیارها را آورده ایم:
• دریافت لینک از دامنه های مجزا؛ به این معنا که اگر 1000 لینک از یک دامنه دریافت کنید، تنها 1 لینک برای شما محاسبه می شود.
• ساختار کاربر پسند وب سایت که در رتبه بندی گوگل هم تاثیر دارد.
• MozRank برای امتیازدهی به قدرت بک لینک ها و کیفیت آنها.
• MozTrust برای تجزیه و تحلیل ارتباط وب سایت شما با وب سایت های معتبر.
منبع:
https://optinmonster.com
دیدگاه خود را بنویسید