سئوی سایت جوملا

این روزها دیگر بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر، انتخابی نیست. فرقی ندارد یک وب سایت وردپرس داشته باشید یا وب سایت جوملا، در هر صورت باید تکنیک های پیاده سازی سئو روی وب سایت خود را فرا بگیرید. در این بخش روی نکات مربوط به سئوی سایت جوملا تمرکز می کنیم.

با پیاده سازی این تکنیک ها می توانید سرعت بارگیری صفحات مختلف وب سایت خود را افزایش دهید. در نتیجه ترافیک ورودی به سایت بیشتر شده و بازدیدکنندگان بیشتری جذب شما می شوند. برخلاف سایر سیستم های مدیریت محتوا و ابزارهای وب، جوملا ابزارهای بسیار خوبی را برای بهینه سازی وب سایت ارائه می دهد. در اینجا 8 نکته آورده شده است که می تواند به شما در بهبود SEO صفحات وب جوملا کمک کند.

اهمیت سئوی سایت جوملا چیست؟!

اگر صاحب یک وب سایت جوملا هستید باید بهینه سازی مداوم آن را در برنامه های خود قرار دهید تا بتوانید به نتایج مورد نظرتان در موتورهای جستجوگر برسید.
«بهینه سازی موتور جستجو»؛ همین سه کلمه کافی است تا مشتاق ترین صاحبان مشاغل اینترنتی یا بازاریابان مجازی دل زده شوند! برای همین است که بسیاری از کسب و کارها ترجیح می دهند زمان خود را بیشتر روی طراحی یک سایت زیبا یا ایجاد کمپین های بازاریابی بگذارند. با این حال بدون در نظر گرفتن سئو نمی توان بخش مهمی از اهداف را برآورده کرد.
برای اینکه اهمیت سئوی سایت جوملا را بهتر درک کنید، دو آمار جزئی را با هم بررسی می کنیم:
«تنها 29 درصد بازدیدها از وب سایت در نتیجه ورود مستقیم نام دامنه توسط کاربر به نوار مرورگر است. از طرف دیگر 47 درصد یا تقریبا نیمی از کل بازدیدها، از نتایج جستجوی ارگانیک حاصل می شود.»

بیشتر بخوانید
5 ابزار آنالیز سئو سایت در سال 2021

مقاله مرتبط: 5 ابزار آنالیز سئو سایت در سال 2021

«75 درصد کاربران هرگز از صفحه اول نتایج جستجوی Google عبور نمی کنند.»
همین دو گزاره نشان دهنده اهمیت بهینه سازی وب سایت جوملا هستند. پس بیایید تا دیر نشده به سراغ تکنیک های سئو سایت جوملا برویم؛ اگر به فکر موفقیت در رقابت دنیای وب هستید.

8 تکنیک برای پیاده سازی سئوی سایت جوملا

برای این که وب سایت جوملا برای موتورهای جستجوگر بهینه باشد، راهکارهای بسیاری وجود دارد. در این بخش ما تنها به راهکارها و تکنیک های اساسی تکیه کردیم. به کمک این تکنیک ها می توانید رتبه بندی وب سایت خود را به طور محسوسی ارتقا دهید. پس تمام آنها را به کار بگیرید.

1. سرعت همه چیز را بالا ببرید

زمان بارگذاری صفحه و سرعت سایت همیشه از اجزای بسیار مهم SEO هستند. در حالی که ده ها روش برای افزایش سرعت وب سایت وجود دارد، یکی از مفیدترین نکات خاص جوملا، فعال کردن حافظه پنهان آن است.

وقتی بازدید کننده ای روی وب سایت شما کلیک و صفحه ای را بارگیری می کند، در واقع جوملا محتوا را از یک پایگاه داده فراخوان کرده و تمام ویژگی ها و اجزای لازم را برای ارائه صفحه به کاربر نهایی، بارگیری می کند. اگر عناصر مختلفی وجود داشته باشند، این روند می تواند چند ثانیه طول بکشد. این فرآیند برای اولین ورود کاربر ضروری است؛ اما در صورت فعال کردن ویژگی حافظه پنهان جوملا، در دفعات بعدی ورود، سرعت بارگیری بسیار کمتر خواهد بود.

2. سئوی سایت جوملا به کمک افزونه ها

یکی از ویژگی های محبوب جوملا این است که برای هر چیزی یک پلاگین یا افزونه مخصوص دارد؛ حتی برای SEO. اگرچه باید وب سایت خود را برای اصول اولیه بهینه کنید، اما با استفاده از پلاگین های مناسب می توانید نقاط ضعف و آسیب پذیری های کمتر شناخته شده را شناسایی کنید. SEOSimple یکی از بهترین پلاگین هاست که می توانید امتحان کنید.

بیشتر بخوانید
۸ عامل موثر برآورد قیمت پروژه‌های سئو

3. URLهای سئومحور را فعال کنید

در پیکربندی وب سایت جوملای خود به دنبال دو عبارت زیر باشید و آنها را روی «Yes» تنظیم کنید:
Search Engine Friendly URLs
Use URL Rewriting

با این کار کدهای تصادفی از URLهای شما حذف شده و آنها بهینه می شوند تا در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشند. این تنظیمات در واقع هر چیز اضافی را در آدرس های اینترنتی شما حذف می کند تا موتور جستجوگر به سادگی بفهمد URL شما چیست.

4. انتخاب بین WWW یا غیر آن

برخلاف وردپرس، جوملا وب سایت شما را به طور خودکار به یک نسخه از www هدایت نمی کند. این یک مشکل رایج در رابطه با سئوی سایت جوملا است که باید به صورت دستی از طریق فایل .htaccess اصلاح شود.

مهم نیست که WWW را انتخاب کنید یا نه؛ اما مطمئن شوید که یکی را انتخاب کرده و دیگری را غیرقابل دسترسی می کنید. با این کار هرگونه سردرگمی موتورهای جستجوگر برطرف می شود و Google از تصور داشتن محتوای تکراری جلوگیری می کند.

5. خطاهای 404 را برطرف کنید

اگر چیزی وجود داشته باشد که بتواند بیشترین تاثیر منفی را روی سایت جوملا بگذارد، خطاهای 404 هستند. گوگل از خطاهای 404 متنفر است زیرا تجربه کاربری فوق العاده را از بین می برد.

اگرچه اجتناب از هر خطایی غیرممکن است، اما شما می توانید یک صفحه 404 کاربردی ایجاد کنید که به کاربران کمک می کند اطلاعاتی را که در جستجوی آن هستند، پیدا کنند. در بسیاری از الگوهای جوملا صفحه داخلی 404 تعبیه شده است، اما حتما آنها را بررسی کنید و مطئن شوید که ارزشی به سایت شما اضافه می کنند.

بیشتر بخوانید
تصویرهای متحرک و جستجو در وب سایت های دولتی

6. افزونه نقشه سایت را نصب کنید

برای پیاده سازی سئوی سایت جوملا به نقشه های سایت نیاز دارید. نقشه های سایت برای به روزرسانی موتورهای جستجو در هر زمانی که محتوای جدیدی به وب سایت خود اضافه می کنید، مفید هستند.

نقشه سایت باید به روز باشد؛ چرا که ساختار وب سایت را نشان می دهد. بهترین و ساده ترین راه برای به روز نگه داشتن نقشه سایت جوملا نصب یک افزونه به نام Xmap است.

7. متن ها و تصاویر را بهینه کنید

برای بهینه سازی متن ها و تصاویر از رابط مدیریت محتوای جوملا استفاده کنید که به ایجاد توضیحات متا برای همه صفحات وب کمک می کند. با این روش سئو سایت جوملا می توانید صفحه خود را در رتبه بالاتری نسبت به صفحات مشابه قرار دهید.

توضیحات متا به کاربر نشان می دهد در این صفحه خود چه اطلاعاتی دارید. فراموش نکنید که برای این توضیحات از بیش از 130 کاراکتر استفاده کنید و برچسب های متا را تکراری انتخاب نکنید.

8. محتوای با کیفیت ایجاد کنید

صادقانه بگویم یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای سئوی سایت جوملا انجام دهید، سرمایه گذاری مداوم روی محتوای با کیفیت است. با گذشت زمان محتوای با کیفیت و مرتبط با مخاطبان هدف، بک لینک ایجاد می کند، بازدیدکنندگان را جذب می کند و اعتبار سایت شما را افزایش می دهد.

منبع:

https://magazine.joomla.org
https://www.grazitti.com

خدمات سئو

برای اطلاع از تعرفه ها و خدمات وبسایتکس در حیطه سئو، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

سئو